Vigo werd in 2015 opgericht door de familie Roeleveld, een familie met passie voor vis en zeevruchten. Na de opening van het pittoreske restaurant aan hun visspeciaalzaak in de Gentsestraat kon uitbreiding naar Aert van der Goesstraat niet uitblijven, Vigo Seafoodbar. Door jarenlange ervaring in de vishandel is de familie eigen leverancier. De vis die in de ochtend gevangen wordt, wordt in de avond geserveerd in het restaurant.
Net voordat er wereldwijd Corona uitbreekt komt er in 2020 schuin tegenover het restaurant een tweede visspeciaalzaak, de Vigo Seafoodshop. Hier komt alle verse vis binnen, wordt gefileerd en schoongemaakt en wederom geserveerd in het restaurant. Zo wordt er zo min mogelijk verspild. In dezelfde periode als de opening van de Seafoodshop richt Senne een cateringbedrijf op. Na corona werd duidelijk dat goed gezelschap en de ambacht van de horeca helemaal niet ver van huis gezocht hoeft te worden.
Senne zag in de samenwerking met het warme familiebedrijf van Vigo een logische stap naar een unieke synergie. De bedrijven delen dezelfde kernwaarden: een passie voor kwaliteit, ambacht en duurzaamheid. Samen kunnen we gasten over heel Nederland voorzien van verse producten, elegante wijnen en onvergetelijke culinaire ervaringen.
Senne en Cor
Samen met u creëren we een menu dat perfect aansluit op uw wensen, thema, en het karakter van het evenement. Of u nu kiest voor een klassieke setting of een modern en innovatief concept, wij zorgen ervoor dat uw evenement van begin tot eind een gastronomisch succes wordt. Ons doel is niet alleen om te voldoen aan uw verwachtingen, maar om deze te overtreffen en uw gasten een ervaring te bieden die hen nog lang bijblijft.